Hunkeler Innovation Days februari 2017

Elke twee jaar zijn er de Hunkeler Innovation Days in Luzern. De afgelopen editie was februari 2017 en de volgende editie in 2019.  Bedrijven van over de hele wereld presenteren zich hier. U kunt de laatste technologische ontwikkelingen in de grafische industrie volgen.

Een duidelijke trend die we dit jaar zagen: digitalisering in de zin van automatische opmaak, directe orderverwerking, ERP systemen voor drukkerijen en printing on demand, ofwel gepersonaliseerd printen, breken volledig door. Automatische printsystemen voor onder andere boekproducties, direct mail en allerlei andere mooie druk- en  printoplossingen zijn beschikbaar voor grafissche professionals. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de grafische industrie? Op zoek naar de beste automatische opmaak en orderverwerking systemen voor grafische bedrijven? Neem contact met ons op via info@edcornelissen.nl