Bedrijven & organisaties


Drukwerkmakelaar voor grote organisaties

Bij mij kunnen bedrijven eenvoudig online drukwerk bestellen. Hoe zou het zijn wanneer je als inkoper 24/7 kunt beschikken over de beste drukkerijen zonder telkens opgehouden te worden door marktonderzoeken? Cornelissen Grafisch Specialist helpt grote organisaties met directe oplossingen voor uiteenlopende drukwerk- en printproducties.
Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en vormen een deskundige schakel tussen jou en de beste leveranciers in de grafische industrie.

Display voor retailproducten

Wij kunnen een partner zijn voor fabrikanten of handelsondernemingen die een display nodig hebben voor de verkoop van retailproducten en andere presentatiemiddelen. Wij kunnen ontwerpers adviseren over de verschillende (technische) aspecten zoals (draag)constructie, uitstraling en mogelijke materialen. Daarnaast regelen wij ook de technische implementatie: het fabriceren van een prototype en de uiteindelijke oplage.

Soorten drukwerk

Wij kunnen veel verschillende soorten drukwerk leveren, waaronder:

  • etiketten en verpakkingsdrukwerk in hoge oplages
  • huisstijl-drukwerk inclusief drukwerk flyers, folders, brochures en boekproducties
  • direct mail
  • online opmaak en digitaal drukwerk
  • presentatie en point-of-sale drukwerk
  • signing voor indoor en outdoor toepassingen, XXL formaat printing
  • specials en sample productie voor de enkele stuks verpakkingen

Online drukwerk bestellen

Door geautomatiseerde bestelsystemen en automatische opmaak, gaat bestellen snel en gemakkelijk.
Het bespaart niet alleen tijd, ook de kwaliteit blijft eenvoudig geborgd. Handig bij terugkerende producties zoals huisstijl en het bedrukken van verpakkingsmateriaal.

Afwijkende drukwerk oplossingen

Naast standaard oplossingen kun je ook bij ons terecht voor afwijkende oplossingen, waaronder signing projecten (o.a. speciale (licht)frames voorzien van print), bedrukte koffiebekers en (dé trend van nu) food approved en bio degradable drukwerk voor een optimale productbescherming. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Juist in de schijnbaar onmogelijke opdrachten ligt onze kracht.

Onze tevreden klanten