Ed Cornelissen


grafisch specialist

Ed Cornelissen

Grafisch specialist

Hallo! Ik ben Ed Cornelissen, enthou­siast specialist op het gebied van drukwerk en printing.

Ik heb jarenlange & brede ervaring in het grafisch vak, onder andere in packaging & point-of-sale drukwerkproducties. Daarnaast bied ik geavanceerde online bestelsystemen aan met auto­ma­tische opmaak voor huisstijldrukwerk.

Met kwaliteit, service, levertijd en goed overleg maak ik het verschil voor mijn klanten. Vanwege mijn grote netwerk van vakmensen is bijna alles mogelijk. Ik help druk­werk­inkopers met efficiënt en effectief inkopen, en marketing­managers met (top)merk­versterking in drukwerk & printing. Wat kan ik voor jou betekenen?

Over mij


A-Merkversterker

Drukwerkexpert

Ik ben een drukwerkexpert met 25 jaar ervaring, waarvan de laatste 4 jaar high end online toepassingen. Jij als inkoper en ik als je rechterhand kunnen als team werken om grafische producties te realiseren voor je bedrijf.

Groot netwerk

Door te kiezen voor Cornelissen Grafisch Specialist maak je gebruik van de kennis en productiecapaciteit van mijn gehele netwerk van supersnelle papier- en drukwerkleveranciers. De hoogste kwaliteit in drukken en printen zijn hierdoor gewaarborgd. Elk formaat, elke drukwerktechniek en elke oplage is mogelijk. Reclamebureau’s en inkopers van grote bedrijven werken dan ook graag met mij samen.

Automatisering

Ik kan voor jou als inkoper grote delen van wederkerende producties automatiseren door gebruik te maken van templates. Je bespaart hierdoor veel tijd, de kwaliteit is constant op hoog niveau, er zijn korte levertijden en je hebt betere controle op het proces. En uiteraard voor een uitstekende prijs.

Speciaal drukwerk

Naast automatisering kan ik je helpen met speciale druk- en printopdrachten. Ik bied de hoogste kwaliteit, korte doorlooptijden en de beste collega-experts met de juiste adviezen. Ook voor de schijnbaar onmogelijke drukwerkvragen bedenk ik altijd een oplossing.

Corporate Print

Speciaal voor grote bedrijven heb ik de website Corporate Print ontwikkeld. Corporate Print levert hoge kwaliteit bedrijfsdrukwerk, snel en wereldwijd. Hier kunnen bedrijven terecht voor al het wederkerende drukwerk, zoals huisstijl- en marketingdrukwerk, maar ook voor maatwerk, zoals bijzondere verpakkingen en speciaal drukwerk.

Businesscardprinting

Speciaal voor het bestellen van visitekaartjes heb ik de website Businesscardprinting.nl ontwikkeld. Hier kunnen bedrijven 24/7 online bestellen via een web2print-applicatie, die speciaal voor jou wordt ingericht. Met behulp van templates is het supereenvoudig om kaartjes te bestellen en door het geautomatiseerde systeem kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen.

 

Wil je meer over mij weten?

Laten we samen een kopje koffie drinken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Onze tevreden klanten