Dé specialist in drukwerkoplossingen

corporate printing

We zijn met Ed in contact gekomen, toen we zochten naar een leverancier van bijzondere visitekaartjes.
Ed heeft ons daarbij fantastisch geholpen. We maken nu gebruik van een online systeem waarin we zelf onze kaartjes kunnen samenstellen en bestellen.
Ed heeft een schat aan ervaring, hij is dé specialist in drukwerkoplossingen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Ed heeft er een oplossing voor. Hij denkt met je mee, is een man van zijn woord. Daarbij levert hij kwaliteit tegen een goede prijs. Kortom, met Ed is het heel fijn samenwerken!

Evelien Tapper | Marketing & Communications
Sigmax

Our colleagues from all over the world can apply for businesscards themselves

corporate printing

For Oikocredit the biggest advantage to work with the automatic ordering application is that our colleagues from all over the world can apply for business cards themselves, which saves us a lot of time.

Ed Cornelissen guided us pro-actively and service-oriented during the implementation of the automatic ordering application for business cards and made the extra effort to get the portal ready in time for our first round.

Mireille J. Hendriks – van Heumen | Investor relations project assistant
Oikocredit International

Ed weet altijd de goede weg te vinden

corporate printing

Ed schakel ik in als ik een speciale drukwerk productie nodig heb, hij weet altijd de goede weg te vinden. Of het nu om een etiket gaat, drukwerkportal of huisstijldrukwerk. Altijd snel en goede kwaliteit met een aantrekkelijke prijs. En als er toch een probleempje ontstaat wordt het zeer snel opgelost.

Rob de Melker | Vormgeving, Web, Productie
AllesOnline

Absurde drukwerkvraagstukken met onmogelijke timings

corporate printing

Op het moment dat wij onze handen in onze haren steken denken we; Ed bellen! Hij geniet zichtbaar van absurde drukwerkvraagstukken met vrijwel onmogelijke timings. Ed heeft een groot netwerk en denkt in mogelijkheden terwijl je bij anderen nogal eens tegen een muur aan loopt. En dit gaat bij hem ook nog eens samen met topkwaliteit tegen een hele nette prijs.

Pieter Steenaert
BrumDesign | Great in Packaging since 1974

Prettig werken en een uitstekende kwaliteit

Wij maken al geruime tijd, zo’n 5 jaar, gebruik van de dienstverlening van Ed Cornelissen.

Onze ervaring is dat Ed met ons meedenkt en snelle en goede diensten levert. Het is prettig werken aangezien Ed voor ons een goed werkende portal heeft ingericht met daarin de gewenste workflows. Mochten er uitzonderingen zijn, die in ons bedrijf nogal eens voorkomen, dan is Ed altijd goed bereikbaar en heeft hij direct een oplossing of aanpassing voor handen. Daarnaast zijn zijn producten van een uitstekende kwaliteit.

De snelle en dienstverlenende instelling maakt dat wij ook in de toekomst nog graag van Ed zijn diensten gebruik willen maken.

Mark Elkerbout | Marketing Manager
Computacenter

Een belletje is genoeg voor Ed

corporate printing

Alles is mogelijk en niets is onmogelijk bij Ed! Mochten wijzelf in tijdnood zitten, dan schiet Ed te hulp. Hij komt altijd met een oplossing, mede door zijn grote netwerk. En nog snel ook. Een belletje is genoeg voor Ed. En, niet geheel onbelangrijk: voor aantrekkelijke prijzen. Meedenken en ‘sparren’ doet Ed ook graag. Betrek je Ed bij het proces dan komen er fantastische resultaten uit!

Johan Oosterhof | Hoofd Publiciteit
Blokker

You saved my leads and my face

corporate printing

Just wanted to say huge Thank You for responding to enquire to print business cards late in the evening (10pm) and doing this basically overnight, including the editing of the design. You saved my leads and my face in the conference, well done! Thank you for warm, human service and for the effort in coordinating everything till nearly midnight. Greetings from Monte Carlo.

Greta Sapkaite | Eigenaar
Gap Management

Nooit te beroerd om mee te sparren

corporate printing

Avancé Communicatie bedenkt elk jaar weer een nieuwe eindejaarsactie voor haar klanten. Dit jaar was ik tegen mooie, blauwe pepernoten ‘aangelopen’ en zocht daar een passende verpakking omheen. Ed is nooit te beroerd om daar over mee te sparren en kwam op de proppen met een fantastische oplossing.
Wij een mooi concept erop bedacht en dat heeft ons veel leuke reacties en complimenten opgeleverd. En daar worden wij weer blij van…

Irene Maatman | Creatief directeur
Avancé Communicatie

Niet lullen, maar poetsen

corporate printing

Ik doe graag zaken met Ed Cornelissen omdat hij (net als ik) de waarde ziet van samenwerken op basis van gelijkwaardig partnership, waarmee we elkaar vooral kunnen versterken.

“Kan niet, bestaat niet” en “problemen zijn gewoon uitdagingen die vragen om een oplossing” zijn typeringen die onlosmakelijk verbonden zijn aan Ed. Dat zijn belangrijke verschillen met de ‘gewone’ drukwerk intermediairs die vaak stranden in mitsen en maren, omdat ze werken vanuit eigen belang en niet (zoals Ed) volledig in het belang van de klant. Ed is een verbinder pur sang!

….eigenlijk verdenk ik Ed ervan een heuse Rotterdammer te zijn, met als levensmotto “niet lullen maar poetsen”

en daar hou ik van!

Maico Brandhorst | Marketing & Sales
Drukkerij van Gorcum

Voeg hier uw referentie toe:

Strong Testimonials form submission spinner.

Vereist

rating fields