Brum Design wint NL Packaging Awards met bijzonder etiket

Brum Design wint NL Packaging Awards met bijzonder etiket

Een etiket is het visitekaartje van een product. Het brengt de boodschap doeltreffend over en zorgt voor een authentieke uitstraling. Brum Design benaderde ons met een zeer speciale opdracht. Een etiket op een fles, die van beide zijden goed te zien moest zijn. Wij gingen met deze opdracht aan de slag en… met een prachtig resultaat. Tijdens de NL Packaging Awards heeft Brum Design met ons etiket gewonnen in de categorie ‘drankverpakkingen’.

Strakke planning? Bijzondere vorm? Geen uitdaging is ons te gek.

Dit award-winning etiket is zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd volgens onze high-end druktechnieken. Deze opdracht was bijzonder. Het etiket moest niet alleen voorzien zijn van een binnen en een buitenzijde, de afbeeldingen moesten ook niet door elkaar heen schijnen. Een bijkomende uitdaging was de vorm van de fles waarvoor we een speciale belijming hebben gebruikt. Door de ‘papier spanning’ kon het gevaar ontstaan dat het los zou laten in de hoeken. Ondanks deze extra uitdagingen én de strakke planning, hebben wij een mooi resultaat kunnen afleveren.

Voor alle drukwerkvraagstukken is een oplossing. Wij regelen het.

Het etiket is dubbelzijdig in fullcolour gedrukt. Hiernaast is het voorzien van een witte gedrukte laag om de beelden afzonderlijk van elkaar te kunnen zien. Vervolgens voorzien van een fullcolour bedrukking voor de binnenzijde. En uiteraard de juiste lijmlaag en gedrukt op transparant basismateriaal om het drukbeeld niet te beschadigen.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Sterken nog; we houden ervan! Graag kijken wij samen met jou naar jouw vraagstuk en zoeken we naar een oplossing voor uiteenlopende drukwerkproducties. Producten voorzien van de juiste communicatie en verpakking dat is stap één. Supermooi, functioneel en professioneel de verpakkingen drukken is stap twee. En dat is wat we bijzonder graag ook voor jou doen!