Inkjet printing, dutch design

Inkjet printing, dutch design. Nieuwe mogelijkheden in nauwkeurig printen, high-end en high volume. De grafische technologie is volop aan het digitaliseren. Inkjet printing is een geaccepteerde techniek, steeds meer producties worden op basis van inkjet printing gemaakt.
Om zeer nauwkeuring te kunnen printen heb je een zeer nauwkeurig papiertranssport nodig. Het Nederlandse bedrijf CCM heeft samen met DJM (ook Nederlands) een ultieme inkjet printing oplossing gemaakt. Supersnel papiertransport in combinatie met high-end inkjet printtechniek.

Je begrijpt het al: volledig variabel drukwerk is eenvoudig te vervaardigen. De basis van deze eenvoudige en high-tech oplossing vindt zijn oorsprong bij ASML. De behoefte aan zeer precies transport komt van deze chipmaker. Op Drupa 2016 zul je deze techniek op verschillende plaatsen tegenkomen. 2,5 meter per seconde lijkt misschien langzaam, voor digitale inkjet printing techniek is dit toch redelijk rap! Meer weten? Neem contact op met DJM inkjet solutions of Sioux CCM of mij.