Businesscards automatisch opmaken

Businesscards automatisch opmaken

Business cards automatisch opmaken? Vooral voor grote organisaties, corporates een must have! Automatische opmaak van businesscards is tegenwoordig een standaard applicatie. De website Businesscardprinting.nl is ontwikkeld door Cornelissen Grafisch Specialist. Als corporate organisatie krijg je een eigen landingpage. Het bestelproces wordt uitvoerig doorgenomen en per land of vestiging worden de templates gemaakt. Omdat de drukwerkproductie rechtstreeks gekoppeld is met Businesscardprinting is er sprake van een end-to-end systeem. Dit houdt in dat de doorlooptijden zeer kort zijn en de afhandeling excellent is ingericht

Automatische opmaak voor drukwerkproducties

Met supersnelle automatische opmaak modules kun je in enkele secondes je visitekaartje opmaken. Na het opmaken verstuurt het systeem een mail ter goedkeuring naar de ontvanger. Na goedkeuring wordt het visitekaartje nog dezelfde dag gemaakt. Alle visitekaartjes worden op een hoogwaardige wijze gedrukt. Ook heb je altijd inzicht in de bestelhistorie en orderflow, heel handig! Stuur ons je PDF file met het te drukken logo en gegevens. Optioneel een Excel file met de medewerkers en in 3 werkdagen hebben we een eerste proefoplevering van de bestelapplicatie voor visitekaartjes, compleet met templates. Alle variabelen worden met de opdrachtgever tot in detail doorgenomen. Na afstemming kun je aan de slag en in enkele secondes en met gemak visitekaartjes bestellen.

Drukpers voor visitekaartjes

De Indigo is de beste drukpers om constante kwaliteit te garanderen en steeds supersnel te leveren. Als het moet dezelfde dag nog. Hoge resolutie en echte drukwerk kwaliteit. Constant in het gebruik van je huisstijl-kleuren. Deze supersnelle digitale drukpers maakt je visitekaartjes à la minute. Gegarandeerde snelle levertijden voor businesscards producties dus. Je kunt met dit moderne systeem online alle stappen in het productie proces van de businesscard-productie volgen. Dit end-to-end productiesysteem is uniek: van automatische opmaak naar drukken en verpakken tot en met levering op het adres is digitaal ondersteund. Excellent en op maat voor corporate bedrijven.

Businesscards printen internationaal

Ook voor internationale bedrijven is dit systeem uitermate geschikt. Des te meer businesscards automatisch opgemaakt moeten worden des te groter het voordeel.  Ook als er sprake is van verschillende versies per land is dit geen enkel probleem. Meer weten over systemen voor automatische opmaak voor drukwerkproducties? En specifiek voor de automatische opmaak voor visitekaartjes? Wil je ook veel tijd besparen en snelle leveringen van visitekaartjes? Businesscards automatisch opmaken begint hier. Bel of mail ons en we laten je zien wat bestelgemak voor je kan betekenen.