Brandmanagement en web2print applicaties

Brandmanagement in printing & drukwerk

Brandmanagement in printing & drukwerk is met de laatste web2print technieken gemakkelijk in te richten. Wil je templates gebruiken om ook drukwerk produceren? Dat is een eenvoudige te regelen. Je kunt tegenwoordig zelfs rechtstreeks aan een drukpers gekoppeld worden.

Automatishe opmaak voor drukwerk producties

Het automatische opmaak- en productieproces voor drukwerk items met behulp van templates versnelt je doorlooptijd enorm. De korte doorlooptijden en supersnelle opmaak, controle en kwaliteit van de drukwerkproducties bieden veel gemak. Daarnaast is ook de beheersbaarheid en inzicht van de drukwerkproducties 24 uur per dag online beschikbaar. Wil je automatisch je merk, je brand in verschillende communicatie items terug laten keren? Zorgeloos PDF-files genereren door middel van templates? Bel of mail ons voor de mogelijkheden die brandmanagement in drukwerk te bieden heeft. Speciaal voor corporates zijn er speciale toepassingen onder andere voor Businesscards en Corporate drukwerkproducties. Zeer eenvoudig en direct toe te passen.