Grafisch specialist en Reclamebureau: ijzersterke combinatie

Grafisch specialist

Grafisch specialist als schakel voor reclame bureaus. Druk druk druk, je kent het wel. Je hebt alles tiptop voor je klant geregeld en op het allerlaatste moment kom je erachter dat je één detail vergeten bent. Bedrukte koffiebekers zouden de identiteit van de stand compleet maken. In de drukte van de laatste voorbereidingen, kun je proberen het zelf te regelen of je kiest voor de slimme en effectievere optie: een grafisch specialist.

Drukwerkmakelaar

Ik noem mezelf ook weleens drukwerkmakelaar of intermediair. We zijn de schakel tussen reclamebureaus en drukkerijen. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben de oplossing. En lukt het eens een keer niet, dan bedenken we een oplossing. We hebben de knowhow in huis en beschikken over een groot landelijk netwerk van grafische leveranciers.

Snelste en sterkste schakel

Bij spoedklussen ben je het beste af met snelle doorlooptijden. Tegelijkertijd wil je kwaliteit en een scherpe prijs. Er zijn uiteenlopende drukwerk- en printoplossingen, maar bij ons kun je er altijd vanuit gaan dat je best mogelijke (drukwerk)deal hebt voor jouw aanvraag.

Van brochures tot samples

Of het nu om een fraai gedrukte brochure gaat of om een bijzondere presentatie helemaal in je huisstijl gedrukt, je kunt dit soort producties bij ons onderbrengen. De beste papiersoorten, hoogwaardige afwerking en high-end druktechnieken zorgen ervoor dat de producten jouw klant uitstekend zullen vertegenwoordigen- óók wanneer het een spoedje is. Snelheid, drukwerk, printwerk, maatwerk, grote of kleine oplages, eenvoudig of juist complex zijn voor ons vanzelfsprekende begrippen waar we dagelijks mee werken.

Synergie: het positieve effect van de gebundelde krachten

“Druk druk druk” moet de grafische industrie bedacht hebben. Onder druk kunnen presteren. Zonder dat jij er omkijken naar hebt staan die bedrukte koffiebekers op tijd op die beurs. Dus … doe je het zelf of bel je me en kun je verder met de voorbereidingen? En voor geautomatiseerde producties zijn er twee portals beschikbaar. Altijd goed, snel en mooi “corporate” drukwerk. Deze worden op maat voor je klant ingericht Businesscardprinting.nl en Corporateprint.nl

Cornelissen Grafisch Specialist: leg ons je vraag voor, ook als er geen spoed is!