Speciaal drukwerk met high speed!

Wil je ook snelle levertijden? Het Nederlandse hightech bedrijf ASML is één van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie. Dit bedrijf maakt gebruikt van een precisietechniek, die je steeds meer gaat zien in de grafische industrie. Door nieuwe technologie kun je zeer precies printen en drukken. Dit biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor speciaal drukwerk.

Speciaal drukwerk is ook in kleine aantallen mogelijk. Wat is het voordeel van de combinatie van technologie: offsetdruk en inkjet printing? Uitermate snel en zeer precies transport van papier (en andere substraten) geeft de hoogste kwaliteit in printing. De productiviteit van dergelijke systemen is hoog. Omdat deze technische oplossing relatief eenvoudig is toe te passen zal deze voor een snelle doorbraak zorgen. Echt iets voor innoverende bedrijven: High speed en excellence in printing! Direct beschikbaar en hoge kwaliteit.

Meer weten over de laatste innovaties in inkjet printing en precisie in papier/substraat transport? Bel of mail me! Ed Cornelissen +31 617 3839 58