Scodix polymere printtechniek laat je afbeeldingen uit het drukwerk springen

De nieuwste Scodix digitale drukpers laat een afbeelding uit het drukwerk springen. De innovatieve polymere printtechniek zorgt voor een 3D-perspectief door transparante hoogglanslak op geselecteerde delen van het drukwerk aan te brengen:

3d-effect van hoogglanslak op drukwerk

 

Ook kan de machine in één drukgang transparante lak verhitten en er folie op aanbrengen. Op kleine formaten (tot 50 x 70 cm) levert dit een prachtig 3D-effect op (bij grotere formaten wordt meestal de coldfoil-techniek gebruikt):

3d-effect van folie op drukwerk

 

Hier zie je de Scodix:

Scodix digitale drukpers

 

Omdat het om een digitale techniek gaat, kan iedere uiting 100% uniek zijn, zoals bij gepersonaliseerde ansichtkaarten. De machine drukt op grote snelheid reliëfprints, superglanzende lakken en folie. Scodix-techniek is ook voor offsetdrukwerk beschikbaar.

Wil je ook een 3d-effect in uw drukwerk realiseren? Neemt u dan contact met ons op.