Samenwerking met Andrea Deelstra in haar Olympische reis naar Tokyo

Ed Cornelissen en Andrea Deelstra

Ed Cornelissen samen met Andrea Deelstra

Topatlete Andrea Deelstra heeft als hoofdafstand de marathon. Met al heel wat NK-titels op haar naam en een deelname aan de Olympische Spelen in Rio in 2016, werkt ze nu toe naar de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Ed Cornelissen werkt samen met Andrea in haar Olympische reis naar Tokyo.

Ed: “We hebben voor Andrea de website en het drukwerk verzorgd. De Olympische droom van Andrea spreekt mij erg aan. 17 jaar geleden ben ik zelf een trailrunning training groep gestart. Erg leuk om samen met andere hardlopers alles eruit te halen wat erin zit.”

Andrea: “Drukwerk is handig om in te zetten voor promotie. Ik laat vaak flyers achter waar ik kom en geef ook gedrukte memo­blokjes weg. Dat spreekt veel mensen aan.”