Visitekaartje op je smartphone

QR code op visitekaartje

QR-op visitekaartje. Je kunt door middel van een QR-code op je visitekaartjes eenvoudig al je informatie in één seconde digitaal vastleggen. Een mooie combinatie van traditionele en digitale informatie. Afhankelijk van het gebruikte type QR-code kun je er informatie in kwijt. Deze codes kun je scannen met je smartphone en je beschikt direct over de juiste informatie. Je kunt op een klein oppervlakte veel communiceren. Wil je meer weten over de toepassingen van QR-codes op geprint of gedrukte materialen, bel of mail ons! Papier en smartphone gaan prima samen. QR-code op visitekaartje geeft interactie!

QR-code op businesscard

Je kunt je persoons- en adresgegevens eenvoudig omzetten in een QR code. De templates die we bouwen om gemakkelijk businesscards te kunnen bestellen genereren de QR-code per persoon automatisch. Dus vul je de nieuwe gegevens en dan verandert de QR-code automatisch mee. De automatische opmaak voor businesscards is zo gemakkelijk dat je in een paar muisklikken het visitekaartje hebt opgemaakt. Ook grote aantallen visitekaartjes zijn door de tool automatisch op te maken. Als grote organisatie maken we een eigen landingpage voor je. Deze website Businesscardprinting is speciaal hiervoor ontwikkeld.

Direct aan de slag?

Mail ons je PDF of Indesignfile van de businesscard en de gegevens die daarbij horen. Mail een Excel file met medewerkers en in één dag is de eerste opzet voor je ingericht. De automatische instellingen voor het mailverkeer worden afgestemd. Indien nodig volgt er een indeling per land of vestiging. Eén drukproef om het resultaat goed te keuren en we kunnen aan de slag. Dus je kunt al heel snel met gemak visitekaartjes bestellen. En… altijd snelle levering van je visitekaartjes.