Digitaal visitekaartje goed genoeg?

Digitaal visitekaartje

Een digitaal visitekaartje (LinkedIn) click “accepteren” en de gegevens zijn uitgewisseld.  Met een conventioneel visitekaartje van papier heb je letterlijk en figuurlijk een andere boodschap. Je bedrijf met jouw naam. Eén van de weinige producten waarbij je bedrijfslogo en je naam samenkomen. Goed op papier gezet, fraai gedrukt en op het beste papier. Je eerste indruk maak je zelf, een goed visitekaartje zorgt voor een succesvol vervolg!

Businesscardprinting

Businesscardprinting.nl is de website om geautomatiseerd businesscards te kunnen bestellen. Veel tijd besparen met het produceren van business cards? Dit is heel goed mogelijk. Businesscardprinting.nl is een website waarop je inlogt. Uw huisstijl staat klaar in de vorm van een template. Met een paar muisklikken is je visitekaartje besteld. Autorisatie door de medewerker en of leidinggevende zorgt voor de borging van de juiste gegevens. In 3 werkdagen zijn je visitekaartjes geleverd. Kon het maar altijd zo simpel! En dat kan!

Meerdere vestigingen?

De applicatie wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie. Je hebt je eigen landingpage, die ook geschikt is als je meerdere vestigingen hebt. Je kunt per vestiging de applicatie inrichten. Bijvoorbeeld per vestiging één inlognaam en per vestiging specifieke afspraken over de leveringen. Heb je ook meerdere vestigingen? Mail je gegevens en we gaan aan de slag voor je!

Meerdere landen

Het maatwerk om de businesscards gemakkelijk te kunnen bestellen is ook per land in te richten. Je kunt uiteraard ook met verschillende taalversies werken. Ook het automatische mailverkeer kan per taal worden ingericht. De businesscards templates kun je per land inrichten dus precies op maat. De gebruiker ziet zijn eigen template en bestelhistorie. Ook de rechten en goedkeuring methode kan per land worden aangepast.

Meerdere merken/brands?

Businesscardprinting.nl is de website om geautomatiseerd businesscards te kunnen bestellen voor al je merken/brands. Ieder merk krijgt haar eigen template en indien gewenst een eigen landingpage. Eenmaal ingericht dan kun je direct erg gemakkelijk gebruikmaken van de automatische opmaak en dus in enkele seconden je businesscards bestellen.

Meer corporate uitingen?

Heb je andere drukwerk items, al dan niet voor meerdere landen of vestigingen. We kunnen je snel verder helpen! Van stationary drukwerk tot signing. Ook voor packaging items kun je eenvoudig met dezelfde template-structuur werken. Zie ook deze website: Corporateprint.nl