Machinaal lijmen en vouwen in één doorgang

Coldfoil onderscheidende verpakking verkoopt. In deze video zie je de machine waar het gehele proces van lijmen en vouwen in één doorgang op plaatsvindt.

Coldfoil speciaal drukwerk (uitnodiging)

Coldfoil techniek voor speciaal drukwerk (verpakkingen)

Corporate Print Brum

Wij kunnen alle soorten speciaal drukwerk en verpakkingsdrukwerk voor je vervaardigen. Bij verpakkingsdrukwerk is het design uiteraard belangrijk voor de uitstraling van het product. We werken bij verpakkingsdrukwerk samen met Brum Design. Na de ontwerpfase kunnen wij de drukwerkproductie verzorgen. Je ontvangt 100% matchende samples voor de verpakking. De samples zijn in jouw huisstijl gedrukt. Na de afstemming van de samples kunnen we de productie starten. Het drukken van vouwkarton of golfkarton biedt veel mogelijkheden voor verpakkingen.

Verpakkingsdrukwerk, golfkarton, packaging

Het produceren van verpakkingen start met een goed ontwerp. Afhankelijk van de toepassing maak je gebruik van vouwkarton of golfkarton. Je kunt vouwkarton en golfkarton bedrukken. Ook kun je golfkarton cacheren. Cacheren betekend dat je het golfkarton beplakt met hoogwaardig offset drukwerk. Rechtstreeks drukken op golfkarton kan ook. Dit is flexo druktechniek. Verpakkingen en displays voor verpakkingen gaan goed samen. Door gebruik te maken van een groot drukformaat kun je uiteindelijk de mooiste displays en verpakkingen vervaardigen. Het stansen van golfkarton is een specifieke technische bewerking. We vertellen je er graag alles over.

Packaging & Printing samples

Drukken van ringband, speciaal drukwerk met dekwit op kunststof

Cornelissen Grafisch Specialist - Anicolor high-end printing press