Print on demand, packaging on demand

Stel, je werkt samen aan een mooi project waar ook print- en speciaal drukwerk bij nodig is. Alle deadlines zijn gehaald, iedereen enthousiast. Nu nog wat kleine uitdagingen in de realisatie. Wie kan ons op hele korte termijn van de juiste printproducten voorzien? Snelheid is het belangrijkste, maar we willen ook topkwaliteit voor de allerbeste prijs.

De klantervaring met je merk en product zijn letterlijk en figuurlijk tastbaar zodra je klant en/of bezoeker iets in handen heeft. Een gedrukte verpakking of een ander item waarbij je merk goed tot zijn recht komt. Fraaie brochures of sample-verpakkingen bij je product-introductie werken als magneten op je klanten/bezoekers. Wat je nodig hebt is maatwerk in print en packaging. Is het bovenstaande herkenbaar? Speelt het nu? Bel of mail me, als start van de grafische oplossing.